Etumax Royal Honey de perfecte erectiemiddel

Het hebben van weinig energie, is iets wat de afgelopen tijd normaal is geworden. Vele mensen hebben een veeleisende baan en andere studeren ook nog naast hun baan. Met als gevolg dat er niet genoeg energie overblijft voor de andere dingen in het leven zoals seks. Bij de meeste mensen gaat hun seksleven, wegens hun druk sociaal leven achteruit. Gelukkig kan de Etumax Royal Honey hierbij helpen. Deze honing is een energiebron die de seksuele energie bij de mannen stimuleert. Middels zijn unieke samenstelling doet deze honing wonderen voor het lichaam.

De sociale druk

De meeste mensen hebben nu een stressvolle levensstijl, vele van hen hebben te maken met emotionele conflicten. Het moderne leven, te drukke werkschema’s veel stress en angst hebben het leven voor velen verpest. Het is een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen het werk leven en privé leven.

Als gevolg van dergelijke conflicten lopen mensen vaak het plezier en geluk van hun leven met hun partners mis. Met als gevolg dat het seks leven achteruit gaat. Er zijn mensen die zich schamen om openlijk over dit probleem met een arts of therapeut te praten. Zij gaan dan vaak zelf op zoek naar alternatieven om dit probleem te verhelpen. En stappen over naar het gebruik van stimulerende erectiemiddelen.

 

Veel mannen lijden aan seksuele impotentie en vroegtijdige zaadlozing. Zij maken daarvoor gebruik van chemische medicijnen, die heel wat gevaarlijke bijwerkingen en complicaties met zich meebrengen. Om deze redenen kiezen veel mensen  bewust voor natuurlijke producten. Er zijn kruiden uit de natuur met wonderbaarlijke vermogens.

Etumax honing is een goede energiebron voor het lichaam. En werkt wonderen bij seksuele impotentie en onvruchtbaarheid.

Wat is Etumax Royal Honey?

Etumax Royal Honey verbetert al meer dan 20 jaar de vitaliteit van de man. Het is pure honing, gemengd met regenwoud kruiden. Deze honing melange is een grote energiebron voor een goede opbouw van het lichaam. Het werkt wonderen bij behandeling van vruchtbaarheidsproblemen en ook impotentie.

De honing helpt ook bij het opbouwen van spiermassa, een verbeterde bloedcirculatie, ondersteuning aan het immuunsysteem en verbetert de opname en metabolisme van voedingsstoffen. Het is rijk aan eiwitten, aminozuren, vitamines, spijsverterings- en metabolische enzymen.

Waaruit bestaat Etumax Royal Honey?

De Etumax Royal Honey bevat verschillende natuurlijke stoffen waar het lichaam veel voordelen aan heeft. De honing bevat ongeveer 1.5% sucrose, 4.5% maltose, 26% glucose en 40% fructose. Etumax kan zelfs als suikervervanger gebruikt worden. Vanwege zijn hoge fructose gehalte is het een uitstekende energiebron, die niet insuline bevattend is. Daarnaast is het ook een goede voeding antioxidant, die goed werkt tegen LDL-cholesterol. De honing heeft verschillende voordelen heeft voor het lichaam

Bijenlarve poeder

Bijenlarve poeder zit voedingsstoffen die belangrijk zijn voor weefselopbouw, denk dan aan vitamine A, B-complex, C en D en ook de essentiële aminozuren. De poeder zorgt ervoor dat het lichaam op natuurlijke manier levering aan fosfor, ijzer, zink en selenium komt. Het lichaam heeft fosfor nodig voor de opbouw van de beenderen en voor enzymatische functies. Ijzer zorgt voor hemoglobine, terwijl we dankzij zink ons voedsel kunnen proeven. Zowel zink als selenium verbeteren het seksueel vermogen.

Tongkat Ali Roots

Binnen de traditionele Zuidoost-Aziatische geneeskunde maakt men al eeuwenlang gebruik van Tongkat Ali als kruidengeneesmiddel.

Het wordt gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, zoals bacteriële infecties, erectiestoornissen en koorts. Er wordt het meest gebruik gemaakt van wortels die ouder zijn dan 10 jaar, omdat deze over een betere concentraat beschikken. Deze wortels dringen dieper in de grond, waardoor zij een betere voeding krijgen. Na het uittrekken van de wortels wordt er gebruik gemaakt van de meest recente technieken van verschillende oplosbaarheid extractie en high performance vloeistofchromatografie.

De wortelextracten verhogen het cyclische guanosimemonofosfaat niveau in de penis te verhogen, maar heeft geen effect op het cyclische adenosninemonofosfaat niveau.

Wat dus betekend dat de Tongkat Ali middels stikstofmonoxide cyclische GMP ervoor zorgt dat er meer kracht in de penis en een verbeterde erectie tot stand komt. Zonder de bijwerkingen die meekomen bij het gebruik van chemische geneesmiddelen, die vaak genoeg niet het gewenst effect hebben.

 

De wortels van Tongkat Ali zorgen voor een grote toename van testosteron en het actieve derivaat ervan om de hypothalamus-hypofyse-testis-asfunctie te verbeteren.

De Etumax Royal Honey is op deze manier een goed hulpmiddel voor het verhogen van de seksuele verlangen, door het stimuleren van het centrale zenuwstelsel met verhoogde gevoeligheid.

De verhoogde testosteronniveaus zullen er uiteindelijk voor zorgen dat de prolactinespiegels verlagen. Het overgewicht aan dopamine en de effecten hiervan zullen het seksueel verlangen versterken.

Door de Tongkat Ali wortels worden de anabole reacties gestimuleerd door de basale stofwisselingen te verhogen met als gevolg verbetering van de bijnierfunctie en het testosteronniveau. En heeft een opbouwend effect op het lichaam, waar vooral de botten en spieren voorkeur aan genieten.

Panax Ginseng Root

Panax Ginseng, welke afgeleid is van het Grieks woord ‘Panacea’, welke genezing betekent, wordt al eeuwen in de Chinese geneeskunde gebruikt. Deze vlezige wortels van deze korte plant worden op drie manieren ingedeeld op basis van hoe die kweekt is, namelijk vers, rood of wit.

Deze wortels beschikken veel therapeutische en voedzame functies en heeft een verhogend effect op het energieniveau.

 

Er is onderzoek geweest naar de verschillende voordelen van deze ginseng, welke heeft uitgewezen dat het een goede alternatief is voor mannen met erectiestoornissen. Volgens het onderzoek helpt hij het bij het hertellen van de  normale functie door te beschermen tegen oxidatieve stress in bloedvaten en weefsels in de penis. Uit verdere onderzoeken is ook aangetoond dat ginseng de productie van stikstofmonoxide bevordert, deze stof zorgt voor een verbeterde  spierontspanning in de penis en verhoging van de bloedcirculatie. Mannen die gebruik maakten van de ginseng waren al heel gauw tevreden over de resultaten.

Hoe moet ik Etumax Royal Honey gebruiken?

Het is erg makkelijk om de Etumax Royal Honey te gebruiken. Je kan de honing puur innemen of mengen met voedsel. De honing werkt wel beter wanneer die rechtstreeks uit de verpakking wordt ingenomen, met een glas water. Het kan soms 30 minuten tot een uur duren voordat je lichaam de honing heeft opgenomen. Bij de meeste mensen blijft het nog een paar dagen in hun systeem zitten.

Observeer jezelf gedurende de dag, om te kijken als je energie niveau verbeterd is. Als je geen verschil merkt kan je de volgende dag weer een pakje van de honing gebruiken.

Er zijn weinig mensen die dagelijks een pakje van de honing nodig hebben om te functioneren. De meeste mensen hebben voldoening aan 2 pakken per week. Let wel op dat dit allemaal afhangt van jouw persoonlijke resultaten. Dus hoe jij je voelt na inname.

Het kan dat de honing bijwerken heeft op basis van je huidige gezondheidssituatie. Het kan dat er niets met je gebeurt of dat je last hebt van een lichte hoofdpijn. Als je merkt dat je hoofdpijn krijgt, probeer dan het sachet met een volle glas water in te nemen. Waardoor de hoofdpijn kan verminderen, meer de seksuele verlangen en drift blijven.

Het is daarom belangrijk om voor gebruik eerst met je huisarts te overleggen, vooral als je onderliggende ziektes hebt.

Een beter seksleven

De Etumax Royal Honey heeft voor mannen veel voordelen, die al bij consumptie te merken zijn. Het is erg normaal dat een man in zijn leven kampt met erectieproblemen. Als de situatie niet verholpen wordt, kan dit schadelijk zijn voor zijn persoonlijke leven. In zulke situaties is de enige uitweg het gebruiken van erectiemiddelen.

De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor middelen die op natuurlijke manier vervaardigd zijn. Etumax Royal Honey is een goed natuurlijke middel om je erectieproblemen op te lossen.  Het heeft vele voordelen voor de gezondheid en libido van de man!

 

De honing bevat 96% berghoning, dit is de puurste honing vorm die je ooit zal consumeren. De honing bevat essentiële antioxidanten, die het seksuele verlangen stimuleren. Naast het stimuleren van de seksuele prestaties, helpt het ook met het versterken van het immuunsysteem om zo verschillende ziekten te bestrijden. Verschillende ziekten hebben vaak genoeg ernstige gevolgen voor het seks leven. De honing bevat ook de omega-zuren die nodig zijn voor het lichaam om de testosteronproductie in evenwicht te houden.

In de honing is Tongkat Ali Roots verwerkt, dit zorgt ervoor dat het lichaam voldoende energie heeft en uithoudingsvermogen. De Tongkat Ali Roots bezitten over zink en selenium welke nodig zijn voor het goed werken van de geslachtsorganen. Door de honing regelmatig in te nemen vindt er geen ophoping van cholesterol plaats in het lichaam.

De voordelen van de Etumax Royal Honey

Een van de belangrijkste kenmerken van deze honing is dat het vol gezonde voordelen zit voor het lichaam. Met als bekendste voordeel, een verhoogde libido. Je seksleven zal in vergelijking met het verleden veel beter zijn. Wat heel handig is voor mannen met erectieproblemen. Er zijn verschillende manieren waarop een man impotent kan worden. Het kan zijn dat hij een stressvol leven heeft of plotseling geconfronteerd raakt met gezondheidsproblemen. En hiervoor medicamenten moet gebruiken.

Deze honing is een goede natuurlijke hulpmiddel tegen dit probleem. Bij gebruik van medicamenten is het belangrijk eerst de huisarts om advies te vragen.

De Etumax Royal Honey heeft verschillende voordelen op het lichaam. Het helpt met het opbouwen van energie en stimuleren van het uithoudingsvermogen.

Ook voor haar

Ook de vrouw kan genieten van de vele voordelen die de Etumax Royal Honey te bieden heeft. De honing van de vrouwen is versterkt met de beroemde Kacip Fatima. Dit zorgt voor een verhoogde vochtigheid in de vagina en maakt de vagina strakker dan ooit. Daarnaast is deze voedzame honing verrijkt met de snel geabsorbeerde vitale biomoleculen die te vinden zijn in bijenpollen en koninginnegelei.

Geniet van de fantastische sensuele vrouwelijke aantrekkingskracht, die je zal ervaren na inname van de Etumax Royal Honey. Het heeft een verhogend effect op de vitaliteit en weefselopbouw. Het wekt het vrouwelijke verlangen op en verbetert de kans op het krijgen van een orgasme.

Het zorgt ook voor een reguliere menstruatie, handig voor de vrouwen die zwanger proberen te raken. Zorgt voor verlichting van vasomotorische symptomen en voor een betere seksleven bij vrouwen die al in de menopauze zijn.

De honing is ook een goede energiebron, welke de opname van voedingsstoffen verbetert en metabolische reacties voor weefselopbouw beïnvloed. De aminozuren en vitamines, vooral de antioxidanten bevorderen de vitaliteit en verminderen het verouderingsproces.

Kacip Fatima

Labisia pumila, is een van de bekendste en krachtige ingredienten, die gebruik wordt bij het maken van traditionele kruiden, voor zorg na de geboorte. Veel vroedvrouwen en traditionele genezers geven maken gebruik van deze plant. Door de Maleiers en Inheemse stammen wordt dit als jaren gebruikt bij de vrouw. Bij vrouwen die pas zijn bevallen, wordt dit gebruikt om de spieren weer te verstevigen en te versterken.  Het helpt bij het verhogen van de energie, verbeteren van de bloedcirculatie, regulatie van de menstruatiecyclus en tegen gaan van veroudering.

 

Waarom Etumax

De Etumax Royal Honey is een goed hulpmiddel voor het hebben van een geweldige en bevredigende seksleven. Om dit te kunnen hebben zal je als man wel optimaal een erectie moeten krijgen. Gelukkig is dit dankzij de Etumax honing mogelijk.

Deze honing is een goede energiebron bestaande uit honing en een mix van geselecteerde regenwoud kruiden, zoals Tongkat Ali en Ginseng.

Niet alleen de mannen kunnen genieten van de vele voordelen van deze honing, maar ook vrouwen. Het helpt de vrouw met het krijgen van een reguliere menstruatiecyclus en het hebben van een actief seksleven zelfs tijdens de menopauze.

Raadpleeg altijd eerst de huisarts, voordat je begint met de honing. Vooral als je achterliggende ziektes hebt, waar je medicatie voor inneemt.